Wonen

Je eigen kamer

Ten Anker biedt iedereen de juiste woonplaats. Binnen ons hoofdgebouw zijn er twee leefgroepen: huis 48 en huis 50. Deze liggen in Waregem, op een boogscheut van het bruisend centrum. Je vindt ze langs de Zuiderlaan, aan de Stadionvijvers en de Zuid-Boulevard. Onze keuken voorziet je elke dag van vers eten. Een menu op maat is ook mogelijk. Er is ook een wasserij aanwezig, je loopt er dus elke dag piekfijn bij.

Huis 50

Aan de Zuidboulevard vind je Huis 50. Je woont er samen met een tiental bewoners die een grotere zorgvraag hebben. De ondersteuners zijn er 24 op 7 en staan samen met jou in voor je maaltijd, kamer en boodschappen. Huis 50 is een gezellige woning waar altijd iets te beleven valt, er is ook ruimte voor intimiteit en aangepaste ondersteuning.

Je beschikt over een individuele kamer met douche.

De permanentie is 24/7 beschikbaar.

Er zijn voor- en namiddag activiteiten.

Je kiest voor kleinschaligheid, waar iedereen je kent.

Meer informatie

Huis 48

Huis 48, vlakbij de Stadionvijvers, wonen een tiental bewoners. Je dagen zijn er goed gevuld, met aandacht voor het groepsgevoel, gezelligheid, intimiteit en ondersteuning. Je krijgt hulp voor de huishoudelijke taken, de permanentie bereik je 24u/24u.

Meer informatie

Wonen²

Baas in eigen huis

In de nabijheid van het hoofdgebouw zijn er appartementen om zelfstandig te wonen, alleen of samen met je partner. Op geregelde tijdstippen komt er ondersteuning langs om bij te springen waar nodig

Appartement wonen

Hier woon je samen met andere bewoners, toch beschik je over een eigen appartement met voorzieningen. Je staat zelf in voor je boodschappen, ontbijt, avondmaal en schoonmaak. Indien je dit wenst sluit je je aan bij de maaltijden in het hoofdgebouw.

Als bewoner beschik je over een individuele kamer met eigen sanitaire voorziening.

De permanentie is 24/7 beschikbaar.

Er zijn voor- en namiddag activiteiten.

Je kiest voor kleinschaligheid, waar iedereen je kent.

Meer informatie

Zuiderlaan 36 - 38 - 40

Deze drie nagelnieuwe gebouwen bestaan uit telkens vier kamers met gemeenschappelijke keuken en living. Indien nodig maak je gebruik van de ondersteuning uit het hoofdgebouw voor je maaltijden, was of andere vragen. ’s Nachts is er begeleiding aanwezig.

Meer informatie

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Join the club

Als vrijwilliger neem je een belangrijke plaats in naast onze beroepskrachten.

Je helpt begeleiden bij een uitstap, onderneemt een fietstocht, maakt een handwerkje, kookt met enkele bewoners en veel meer.

De bewoner vraagt zelf een vrijwilliger aan. Samen gaan jullie een stukje op weg en draag je bij aan zinvolle activiteiten.

Voel je je geroepen?

Neem contact op, de bewoners en organisatie hebben jou er graag bij.

-

Neem contact met ons op!